Zvanična stranica Premier lige slučajno otkrila posudbu igrača Chelseaja?

Loftus-Cheek se vraća u Crystal Palace?

Zvanična stranica Premier lige slučajno otkrila posudbu igrača Chelseaja?

Od mladog veznjaka Chelseaja Rubena Loftus-Cheeka se već odavno mnogo očekuje na Stamford Bridgeu. Ipak, iako se s vremena na vrijeme znao naći u postavi Plavaca, ovaj 22-godišnjak se još uvijek nije nametnuo u prvom timu Chelseaja.

Loftus Cheek je zbog toga prošlu sezonu proveo na posudbi u Crystal Palaceu, te je na Selhurst Parku odigrao nekoliko odličnih utakmica.

Odigrao je tako mladi Loftus-Cheek prošle sezone 24 premierligaške utakmice na kojima je postigao dva gola i upisao četiri asistencije, a mnogi su očekivali da bi u novoj sezoni mogao dobiti pravu priliku i u Chelseaju.

Ipak, sudeći po zvaničnoj stranici Premier lige to se neće desiti. Naime, Loftus-Cheek je na zvaničnoj stranici Premier lige za novu sezonu upisan kao član Crystal Palacea, a ostaje da se vidi da li će Chelsea zvanično potvrditi njegov povratak na posudbu na Selhurst Park ili se radilo samo o grešci administratora zvanične stranice Premier lige.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije