Zahović dobio "poruku upozorenja", policija radi na otkrivanju počinitelja ovog djela

Nezadovoljni navijači Maribora

Zahović dobio "poruku upozorenja", policija radi na otkrivanju počinitelja ovog djela

E. Škorić

Pravo rasulo nastalo je u Mariboru nakon domaćeg poraza od Brava (1:2).

Mariboričani gube dah i sve su dalje od titule u Sloveniji, a sada se nalaze na trećem mjestu iza Olimpije i Aluminija.

Poraz od Brava naprosto je izazvao pravi raspad sistema u ekipi iz Maribora. Prvo je ostavku podnio trofejni trener Darko Milanić, a navijači su redom istakli nezadovoljstvo prema svim igračima.

Direktor kluba Zlatko Zahović već radi na pronalasku novog trenera, ali očito je i on na meti nezadovoljnih navijača, pa mu je tako provaljeno u automobil.

Zahovićev Mercedes je bio na meti provalnika, a pretpostavlja se da iza svega stoji grupa navijača Maribora, koji i na ovaj način šalju "poruku upozorenja".

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Iz kluba su odgovorili kratkom porukom da je to osobna stvar sportskog direktora i da to neće komentarisati te da je Zahović navodno ostao bez određenih stvari koje su bile u automobilu za vrijeme krađe.

Policija je izašla na uviđaj i radi na ovom slučaju, te će pokušati da pronađe odgovorne osobe za ovaj nemili događaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi