Zahvaljujući Messiju Barca će dobiti veliko pojačanje

Argentinac nazvao Griezmanna

Zahvaljujući Messiju Barca će dobiti veliko pojačanje

Edmir Škorić

Utjecaj Lionela Messija je ogroman i zahvaljujući njemu u Barcelonu bi trebao da dođe francuski napadač.

Antoine Griezmann je osvojio Evropsku ligu s Atleticom i možemo reći da je ovo bila još jedna sjajna sezona za Madriđane, koji nastoje zadržati svog prvog strijelca.

Prema pisanju madridskog lista AS, Atletico Griezmannu nudi takve uslove da mu to teško može dati i Barcelona, ali svejedno bi Francuz mogao ubrzo postati član katalonskog diva.

Njega, naime, Barca itekako zanima i to posebno jer ga je nazvao osobno Lionel Messi i predložio mu da dođe u klub koji će naredne godine krenuti u lov na evropsku titulu.

Atletico navodno nudi više od 20 miliona eura godišnje, čime bi bio među najplaćenijim igračima svijeta, a uz to mu iz kluba nude obećanje da će ostati svi ključni igrači i da će se tim boriti za titulu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Grizemanna, koji je dao 29 golova uz 15 asistencija na 48 utakmica, zanima se i Manchester United, ali nekako je postalo izvjesno da će ostati u Španiji, no jedino nije sigurno da li će to biti Madrid ili Barcelona.

Barcelona je pokušavala da do kraja maja osigura dolazak Griezmanna, no moglo bi se sve malo i otegnuti, a onda slijedi i Svjetsko prvenstvo u Rusiji gdje Griezmann s Francuskom želi da napravi veliki rezultat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije