Više od kluba: Xavi zaplakao na Iniestinom oproštaju

Nije mogao zadržati emocije

Više od kluba: Xavi zaplakao na Iniestinom oproštaju

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju na domaćem terenu protiv Real Sociedada u okviru posljednjeg kola španske La Lige.

Barcelona sezonu završava s duplom krunom, ali i sa gorkim ukusom u ustima jer se od kluba oprašta Andres Iniesta. Kapiten Barcelone prije nekoliko sedmica je potvrdio da ovog ljeta napušta klub u kojem je ponikao, ali da još uvijek neće završiti svoju karijeru.

Iniesta je jučer održao ceremoniju na kojoj se oprostio od svojih saigrača i dragih prijatelja iz Barcelone. Ceremoniju su uveličali i neki od bivših igrača Barce, a na pozornici s Iniestom bili su Xavi i Samuel Eto'o.

Odlazak Inieste posebno je potresao njegovog prijatelja Xavija koji je kroz sve ovo prošao prije tri godine. Xavi nije jednostavno mogao da zadrži svoje emocije, te je zaplakao što je posebno oduševilo navijače katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije