Zakarić će zbog izjave postati novi ljubimac Grobara

Sjajno otvorio epizodu u Partizanu

Zakarić će zbog izjave postati novi ljubimac Grobara

Povremeni reprezentativac BiH Goran Zakarić imao je debi iz snova za Partizan. Da je beogradski klub u našem nogometašu dobio veliko pojačanje vidjelo se na meču protiv Nordsjaellanda, kada je prodorima i upotrebljivim loptama zadavao muke odbrani, a naposlijetku je i gol postigao.

Saga oko Zakarićevog prelaska u Partizan je trajala mjesecima. Među crno-bijele je došao iz Željezničara, gdje je bio i disciplinski "gonjen" zato što su se na Grbavici naljutili jer je bez dozvole pregovarao sa Beograđanima, ali sve to danas je iza njega.

Priznao je Zakarić da je po svaku cijenu želio u Partizan i da je bio spreman i rizikovati šest mjeseci karijere, što je oduševilo popularne Grobare.

"Imao sam ogromnu želju da dođem u Partizan i to po svaku cijenu, jer jednostavno ovakav klub sa ovakvim imenom se ne odbija. Istrpio bih i pola godine neigranja samo da budem dio Partizana", kazao je Zakarić, koji se u Beogradu, za početak, odlično snašao.

"Tu sam nekoliko dana, za sada je sve super. Sviđa mi se Beograd i nadam se da ću ovdje provesti lijep dio života", istakao je bh. nogometaš.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je za Zakarića platio Željezničar svotu od 150.000 eura.

Top Komentari

Keno
Ovaj kao da je otisao u madrid
19 2
karlhajncbraco
Jel’ znate da srbijanski mediji ni riječ nisu rekli o sarajevskom derbiju? A vi pišite o partizanu i zveezdi.
19 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi