Zakarić najbliži odlasku u Tursku

Reprezentativac BiH otpisan u Partizanu

Zakarić najbliži odlasku u Tursku

Bh. reprezentativac Goran Zakarić u narednim danima će napustiti Partizan.

U prošloj sezoni Zakarić je bio igrač koji se, ako je zdrav, ni po koju cijenu nije izostavljao iz prve postave, međutim imenovanjem Save Miloševića na mjesto trenera sve se promijenilo.

Zakarić je tako 'preko noći' otpisan i danas ga se u Partizanu po svaku cijenu žele riješiti, kao i ostalih prekobrojnih, a sljedeće odredište u njegovoj karijeri će najvjerovatnije biti Turska, što potvrđuju i izvori bliski samom fudbaleru.

Još se u tajnosti drži o kojem klubu je zapravo riječ, no ne bi bilo iznenađujuće da je u pitanju Konyaspor, s kojim se ovog ljeta već u nekoliko navrata dovodio u vezu.

Mediji iz susjedstva ranije su špekulisali kako Zakarića mjerkaju i pojedini tamošnji klubovi, što on ni ne uzima u obzir, a navodno interesovanja ima i od strane Tenerifa, kao i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za godinu dana, koliko je u redovima Partizana, Zakarić je odigrao 36 utakmica, postigao sedam golova, a za pet asistirao.

Kako u ovoj sezoni nikako ne igra na kraju je ostao i bez poziva u reprezentaciju BiH.

Top Komentari

Ende
E vala što on više ikad bude reprezentativac .. ako se u partizanu ne možeš nametnuti, nisi ni za razmatranja po pitanju repke.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti