Zakarić nakon debija: Nije moglo bolje

Bh. reprezentativac

Zakarić nakon debija: Nije moglo bolje

Bosanskohercegovački krilni fudbaler i igrač beogradskog Partizana Goran Zakarić presretan je nakon debija za klub iz Humske.

Zakarić je prije nekoliko dana stigao iz Željezničara, a na gostovanju protiv danskog Nordsjaellanda postigao je prvijenac te pomogao svom timu da pobijedi 2:1 u prvom susretu trećeg pretkola Evropa lige.

"Zadovoljan sam rezultatom, pokazali smo dobar fudbal i sigurno da nam je to dodatni motiv za revanš susret. Ostvarili smo coljeve, uspjeli smo da postignemo dva pogotka. Taj nespretan trenutak kod njihovog gola nas je poljuljao, ali uspjeli smo da izdržimo i izborimo dobar rezultat", rekao je Zakarić i dodao:

"Što se mene tiče, nije moglo bolje. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu i igrati sve bolje. Vjerujem u ekipu i nadam se da ćemo u Beogradu imati podršku i izboriti play off", poručio je Zakarić, a prenosi Mondo.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Svemu dodajmo da je nekadašnji fudbaler Željezničara počeo susret od prve minute i mrežu domaćih zatresao u 64. minuti nakon čega je ubrzo izašao iz igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti