Zakazana redovna sjednica Skupštine NK Čelik
Zeničani će krajem narednog mjeseca održati redovnu sjednicu Skupštine kluba

Narednog mjeseca u BNP-u

Zakazana redovna sjednica Skupštine NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik Zenica obavještava svoje članove i širu javnost da će redovna sjednica Skupštine NK Čelik Zenica biti održana u petak, 23.07.2021. godine s početkom u 18:00 sati u sali Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Zeničani će naredne sezone igrati u Drugoj ligi FBiH, grupa "Centar", a rukovodstvo kluba svakodnevno radi na stabilizaciji i vraćanju NK Čelik na staze stare slave.

Na dnevnom redu će biti nekolicina zanimljivih tačaka poput razmatranje i usvajanje ostavki članova Nadzornog odbora, Prijedlog izmjene i dopuna Statuta, izvještaj Upravnog odbora, izvještaj Nadzornog odbora kluba, te razmatranje i usvajanje Deklaracije o razvojnim ciljevima.

Pravo učešća na Skupštini imaju svi punoljetni članovi s pravom glasa koji su se učlanili do 30.06.2021. godine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Iz kluba pozivaju sve članove s pravom glasa da se odazovu na poziv na redovnu sjednicu Skupštine u što većem broju obzirom da je za raspravu o neophodnim statutarnim promjenama koje će olakšati rad Upravnom odboru i menadžmentu kluba (primarno – promjena pečata) potreban kvorum od 100 članova s pravom glasa.

Upute za prijavu na učešće na skupštini, kao i svi potrebni materijali će biti blagovremeno distribuirani članovima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

celikze
Bravo uprava samo nastaviti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi