Zakazana sjednica: Hoće li Prosinečki biti bivši?

Nakon neuspjeha u kvalifikacijama

Zakazana sjednica: Hoće li Prosinečki biti bivši? · Saznajemo

Reprezentacija BiH jučer je u Atini doživjela četvrti gostujući poraz u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo. 

Uoči samog starta kvalifikacija mnogi su vjerovali da će "Zmajevi" pod vodstvom Roberta Prosinečkog uspjeti da osvoje barem drugo mjesto, ali sinoćnji poraz od Grčke učinio je da naš tim ostane praktično bez šansi za direktan plasman na Euro 2020.

Očekivano, na najvećem udaru javnosti našao se upravo Prosinečki koje je poslije bruke u Atini poručio da će obaviti razgovor sa predsjednikom Elvedinom Begićem oko svoje budućnosti, a u međuvremenu N/FSBiH je zakazao i sjednicu Izvršnog odbora.

Na dnevnom redu bit će samo jedna tačka, tačnije analizirat će se rezultati reprezentacije i samog stručnog štaba, a održat će se 23. oktobra u 14:00 sati.

Postavlja se pitanje da li će konačno 15 članova Izvršnog odbora, kao i Stručna komisija koju čine Zvjezdan Misimović, Dušan Bajević i Sead Kajtaz preuzeti odgovornost, jer su upravo oni jednoglasno izabrali Prosinečkog za selektora našeg nacionalnog tima.

Šta će od cijele priče biti, hoće li Prosinečki već ovog mjeseca postati bivši, ostaje da se  vidi. 

Top Komentari

@dn@n
Ne treba se zalijetat, ja mislim da ima čovijek viziju sta i kako :)
10 2
Ibro
Pa cak i Bazdarevuc je bio za klasu bolji a ovi ga nogirali.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi