Ništa od velikog transfera: Coman produžio ugovor s Bayernom, sada je treći najplaćeniji u klubu

Francuz ostaje u Minhenu

Ništa od velikog transfera: Coman produžio ugovor s Bayernom, sada je treći najplaćeniji u klubu

Eldar Ganibegović

Francuski reprezentativac Kingsley Coman ostat će u Bayernu.

Pregovori oko produženja ugovora dugo su trajali, ali na kraju su dostigli konačan epilog - njegovo produženje.

Podsjetimo, Comanu je stari ugovor s Bavarcima isticao na ljeto 2023. godine, a "Sport" je pisao kako je igrač izrazio želju da se vrati u PSG, ali i da ga Bayern planira ponuditi Real Madridu.

Na kraju od toga svega neće biti ništa, s obzirom da će Parižanin u Bayernu ostati, prema obnovljenom ugovoru, do 2027. godine.

Također, postat će treći najlplaćeniji igrač prvaka Njemačke s godišnjom platom od 17 miliona eura. Više od njega imaju samo Robert Lewandowski i Manuel Neuer, koji zaražuju tri miliona eura više.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman je ove sezone nastupio na 17 utakmica za Bayern u svim takmičenjima i postigao pet golova uz dvije asistencije.

S Bayernom je šest puta bio prvak Njemačke, tri puta je osvojio DFB Pokal i pet puta Superkup ove zemlje. S Bavarcima je 2020. godine postao prvak Evrope, a onda i prvak svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Coman jeli ljudi vrijedi 17 miliona eura još 5+ godina ??? Fakat nemam ništa protiv njega ali se pitam ( pošto ima staklene noge) dali se isplati 5+ godina × 17 miliona godišnje????? Gdje je tu " ekonomska računica "?????
7 6
Klicko
Okolne bolnice minkena i onaj doktor u Finskoj lajkaju ovo
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi