Žalba Anderlechta odbijena, Vranješ preskače tri utakmice

Ništa od pomilovanja

Žalba Anderlechta odbijena, Vranješ preskače tri utakmice

Kazna koju je Nogometni savez Belgije izrekao Ognjenu Vranješu jučer je i zvanično potvrđena.

Bh. defanzivac je na nedavnoj utakmici protiv Mouscrona zaradio direktan crveni karton i ujedno kaznu od tri utakmice neigranja, a iako su se u Anderlechtu žalili na to, do pomilovanja neće doći.

Belgijanci pišu da je žalbeno vijeće potvrdilo kaznu koja je najprije izrečena, što znači da Vranješa neće biti u subotu na utakmici protiv Antwerpa, kao ni kasnije protiv Genka i Standarda.

U međuvremenu Vranješ će se staviti na raspolaganju selektoru reprezentacije BiH Robertu Prosinečkom koji računa na njegove usluge u utakmicama protiv Sjeverne Irske i Austrije.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Vranješ, podsjećanja radi, Anderlechtov dres nosi od ovog ljeta.

Top Komentari

Sanel Orucevic
Majmun vazda bio odla nogom u zizagu sutnut iz repke svaku utakmicu kriv za poraz kojije djavo trenerima paga zovu i zuti valjdasu pederi svi bili.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi