Klubovi pronašli način da odigraju utakmice uprkos sahrani Kraljice Elizabeth II

Da li će im se udovoljiti?

Klubovi pronašli način da odigraju utakmice uprkos sahrani Kraljice Elizabeth II

Esmer Oštraković

Nakon što su zbog smrti kraljice Elizabeth II odgođene utakmice koje su trebale biti odigrane ovog vikenda postoji mogućnost da se odgode i utakmice narednog vikenda.

Posebno se tu govori i odgodi utakmica koje trebaju biti odigrane na području Londona, naravno zbog sahrane Kraljice Elizabeth II.

Riječ je o utakmicama između Tottenhama i Leicestera, Chelseaja i Liverpoola, te Brentforda i Arsenala.

Meč između Brentforda i Arsenala će skoro sigurno biti odgođen jer su obje ekipe sa područja Londona i teško je pronaći alternativu.

Ipak, šansa za odigravanje preostale dvije utakmice postoji. Naime, Tottenham i Chelsea su od svojih protivnika zatražili zamjenu domaćinstva.

Tako bi, ukoliko sve bude prihvaćeno Liverpool bio domaćin Chelseaju, dok bi Leicester na svom terenu dočekao Tottenham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najveća prepreka je organizacija utakmice u smisli prodaje karata i sve što ide uz marketing oko utakmice, ali sve opcije su još uvijek otvorene.

Ostaje nam da sačekamo kakve će odluke biti donesene, te da li će se neke utakmice igrati narednog vikenda.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nadam se da Liverpool nece pristati,ova pauza je dobro dosla da se igraci oporave od povreda pa da krene tamburanje onda...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi