Zanetti: Inter pripada Ligi šampiona

Legenda Nerazzurra pred meč sezone

Zanetti: Inter pripada Ligi šampiona

S. Grebović

Potpredsjednik Intera i legenda tima sa Giuseppe Meazze, Javier Zanetti, u razgovoru za klupsku stranicu, istakao je kako je Interu mjesto u Ligi prvaka.

Fudbaleri Intera u nedelju uveče igraju utakmicu sezone protiv Lazia na Olimpicu. Samo pobjeda na ovom meču pulene Luciana Spallettia vodi u najelitnije takmičenje na Starom kontinentu naredne sezone. Važnosti ove utakmice svjestan je legendarni argentinski fudbaler i današnji potpredsjednik Intera, Javier Zanetti.

"Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Mislim da igrači i cijeli stručni štab zaslužuju da se nađu u Ligi prvaka naredne sezone. Luciano Spalletti ima puno iskustva pomoću kojeg i priprema ekipu za velike domete, vjerujem u njih!", istakao je popularni "Traktor".

"Inter pripada Ligi šampiona. Ako se sada plasiramo, imamo velike šanse da napravimo još jaču ekipu, čak i ako ne uspijemo da se plasiramo, zadržaćemo kostur tima, jer se nalazimo na početku jednog dugotrajnog procesa", riječi su Zanettia.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi