Zanimljiva ponuda Juventusa za Jamesa
Foto: EPA

Stara dama šalje ponudu

Zanimljiva ponuda Juventusa za Jamesa

M. Šljivak

Torinski Juventus poslao je ponudu za veznjaka Real Madrida Jamesa Rodrigueza, tvrdi Corriere dello Sport.

Kolumbijac iz dana u dan dobija nove ponude za nastavak karijere. U Realu je nezadovoljan, no zato ga u Torinu čekaju raširenih ruku.

Rukovodstvo Stare dame poslalo je ponudu za Jamesa. Nude nekadašnjeg napadača Kraljeva Alvara Moratu i 47 miliona eura za sjajnog kolumbijskog fudbalera.

Interes za 25-godišnjeg fudbalera je ogroman. Oba tima iz Manchestera ga žele vidjeti u svojim redovima. Također, zainteresovani su Arsenal i Chelsea, pa će Jamesu biti jako teško odabrati novu sredinu.

Rodriguez je član Kraljeva postao 2014. godine. Plaćen je Monacu oko 80 miliona eura, ali nezadovoljstvo ove sezone je učinilo svoje i on je na izlaznim vratima kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U protekloj sezoni je odigrao 32 utakmice, postigao je osam pogodaka, te je asistirao 10 puta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi