Zanimljivo pismo navijača Newcastlea

Nezadovoljni rezultatima

Zanimljivo pismo navijača Newcastlea

Midhat Šljivak

Navijači Newcastle Uniteda poslali su otvoreno pismo klupskom rukovodstvu.

Svrake igraju očajno ove sezone, a navijači su ogorčeni načinom igre voljenog kluba.

Traže odgovorne za loše igre i traže promjene...

"Neko mora biti odgovoran i neke važne odluke moraju biti donijete. Ono što navijači Newcastlea žele je 11 igrača u crno-bijelim dresovima, koji razumiju svoje uloge na terenu i koji iz nedjelje u nedjelju daju svoj maksimum", stoji u pismu navijača Newcastlea, koji su također dodali.

"Navijači ne mogu prihvatiti trenutnu radnu etiku igrača. Na terenu izgledaju umorno i stil igre se čini zastarjelim. Nedostaje nam igrača i discipline unutar tima. Vrijeme je za promjene, za čovjeka koji neće biti samo trener, već motivator. Vrijeme je za odgovornost", stoji u pismu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Newcastle je trenutno na 19. mjestu Premiershipa i biće im teško da izbore opstanak u društvu najboljih

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi