Zaniolo: Džeko je sjajan, zadovoljstvo je igrati s njim

Roma savladala Basaksehir

Zaniolo: Džeko je sjajan, zadovoljstvo je igrati s njim

E. Čaušević

Nicolo Zaniolo večeras je odigrao sjajan meč u pobjedi Rome protiv Basaksehira rezultatom 4:0.

Rimski klub je lakše od očekivanog slavio protiv Basaksehira sa 4:0, a Romu su do pobjede vodili Nicolo Zaniolo i Edin Džeko. Obojica su postigli po jedan gol i upisali po jednu asistenciju.

Prvo je Zaniolo asistirao Džeki za 2:0, a onda je bh. napadač vratio asistenciju mladom igraču Rome koji je pogodio za 3:0. Nakon meča Zaniolo je izjavio da mu je veliko zadovoljstvo što igra u istoj ekiipi s Džekom.

"Džeko je sjajani igrač. Samo mu morate tražiti loptu i on vam odmah doda. Zaista mi je zadovoljstvo što igram s njim. Večeras smo odigrali odličan meč", rekao je Zaniolo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjdinVL
Ma glupom Bošnji sve valja, samo mu njegovo ne valja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi