Zapalio se autobus s fudbalerima Radnika iz Bijeljine

Sve prošlo bez težih posljedica

Zapalio se autobus s fudbalerima Radnika iz Bijeljine

Admin Čaušević

Fudbaleri Radnika su u 19. kolu Premijer lige su gostovali Zrinjskom, a na putu za Bijeljinu zadesila ih je nesreća.

Naime, prilikom povratka iz Mostara autobus u kojem su se prevozili igrači i stručni štab premijerligaša iz Bijeljine se zapalio.

Do paljevine autobusa došlo je u blizini Kladnja, a na sreću sve je prošlo bez ikakvih posljedica što je za SportSport.ba potvrdio i Slobodan Starčević.

"Istina je da se autobus zapalio 4 km prije Kladnja. Na sreću sve je super prošlo.. Izašli smo na vrijeme, po nas je došao drugi autobus i sada smo na putu za Bijeljinu" kazao nam je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, današnji susret igran Pod bijelim brijegom Radnik je izgubio s minimalnih 1:0. Ovu polusezonu Bijeljinci su završili na 6. mjestu sa 29 bodova.

Top Komentari

Fce
Sirotinjo I bogu si teska hvala bogu da igracima nije bilo nista
3 0
Medo-Brundo
Bio pun kupusa
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi