Zapelo oko broja: Inter brisanjem objave potvrdio novi zvučni transfer na Apeninima

Hakimi sve "zakuhao"

Zapelo oko broja: Inter brisanjem objave potvrdio novi zvučni transfer na Apeninima

A. Čaušević

Achraf Hakimi je najzvučnije pojačanje Intera za novu sezonu, ali odlični Markonac još uvijek nije izabrao broj na dresu. 

Jutros je milanski klub objavio na Twitteru da će Hakimi nositi broj 55, međutim nekoliko sati kasnije objava je obrisana.

Naime, Hakimi u reprezentaciji Maroka nosi broj 2, a odlični desni bek se nada da će tako biti i u dresu Nerazzurra.

"Dvicua" trenutno pripada Diegu Godinu, a Hakimi još uvijek nije donio odluku o broju jer se nada da će Urugavajac napustiti milanski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Godin se nalazi u završnoj fazi pregovora sa Cagliarijem te bi svojim odlaskom oslobio broj Hakimu zbog čega je Marokanac odlučio da sačeka još neko vrijeme.

Međutim, činjenica da je Inter obrisao objavu da se nagovijesti da je Godin nakon samo godinu veoma blizu odlaska sa Giuseppe Meazze.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi