Borja Valero se vraća u staro jato

Stiže kao slobodan igrač

Borja Valero se vraća u staro jato

A. Čaušević

Borja Valero je na kraju sezone napustio Inter. Iskusni Španac je postao slobodan igrač, ali neće drugo tražiti novi klub.

Tačnije, Valero će se vratiti na mjesto gdje je igrao pet godina. Od naredne sedmice će ponovo nositi dres Fiorentine.

Iskusni 35-godišnji veznjak će u ponedjeljak obaviti ljekarski ugovor, a s Violama će potpisati jednogodišnji ugovor.

Nakon Giaocama Bonaventure Valero je drugi igrač koji na Artemio Franchi stiže kao slobodan igrač i jasno je da će Fiorentina u novoj sezoni imati potpuno izmjenjen vezni red.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Valero je ranije za Fiorentinu igrao od 2012. do 2017. godine. Posljednje tri sezone je proveo u Interu, a nekadašnji omladinac Reala je dobao do karijere bio i član Villareala.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi