12

Komentari (12)

ryan.giggs
Hahahaha... To je ta sportsport logika. Hahahha
Alen23
sta sad dzeko bolji od suareza hahahaha sjedi jedan
felix__27
Ne kontam sta je drugačije sem onog promašaja gdje se vidi da mu je lopta oskocila?
salt_city
Tačno gluposti pišete, svima nama je Džeko medju top 3 centarfora u Europi, Benzema Lewa Džeko , ali Suarez je također klasa od napadača i glupo ga je uopšte blatit..
Adoii97
Bio je i Ronaldo debeo, al je bio klasa.. Svima nama bi bilo drago da Dzeko predje, al Suarez je prava gol masina.
Saimai1316
Meni je svejedno,Dzeko je nas,kompletniji je igrac od Suareza,ali je Suarez gol masina,a i ne sjecam se nesto da je ikad izgledao drugacije
GigantMostarski
Covjek koji je osvojio toliko trofeja se toliko osporava od strane ss.ba. Meni je Dzeko drag al vi stvarno mislite da je on bolji od Suareza? Pa Juve ce samo radi Suareza brutalne pare na marketingu zaradit. Osporavate covjeka koji od 2012te zabije 30+ golova po sezoni. Tu se jos u pricu izmedju vec navedenog dvojca Suareza i Dzeke spominje i Cavani. Koga god Juve dovede od ove trojice, nece se za****t, al' de malo ohladite s tim dizanjem igraca
Hakkinen
@GigantMostarski ti lažeš da je tebi Edin drag i zato i pišeš šta već pišeš.
Nemoj lagati nas kad već lažeš sebe jer sam te upratio u komentarima i to dobro. Lažeš očigledno da ti je Džeko drag ali da je Kovačić u pitanju to bi ti povjerovao.
Ofiran i providan si majke mi tvoje.
Plz mojne nas da lažeš kada znamo šta misliš i koji smo upratili tvoje komentare sve što je bosanskohercegovačko ti bi najradije popljuvao sve.
Sportski pozdrav Suarez ili Cavani
GigantMostarski
Ahahahahaa eo opet jednog od najvecih panjeva ovog sajta. Nije te dugo bilo, odavno se ko priljepak nisi ljepio za moj analni otvor :) Dzeko mi je drag svidilo se to tebi ili ne starohane, a sto se Kovacica tice, Kovacic je jedan obicni prosjecan vezni igrac koji za reprezentaciju igra sa 50%, dok za Celzi igra brutalno. Znaci smeće, a Hrvat! Drago mi je sto pratis moje komentare, volim kad se zaljepis ti i takvi za mene pa vas obrisem toaletnim papirom jer mi smetate u tom trenutku :)
Penderinos
A naš Dzeko vitak ko srna
Penderinos
xavi26
a kada je to Suarez izgledao drugacije!?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.