Zarate se ponovo vraća u Englesku?

Želi ga Watford

Zarate se ponovo vraća u Englesku?

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Zarate prije godinu dana potpisao je za Fiorentinu, ali bi ovog januara mogao ponovo promijeniti sredinu.

Zarate je najbolje partije pružao u dresu Lazija nakon čega se okušao u Interu, ali nije uspio da opravda očekivanja. Prije dvije godine stigao je u West Ham gdje se zadržao samo dvije godine.

U januaru prošle godine Zarate je potpisao za Fiorentinu i očekivalo se da će se konačno vratiti u pravu formu. Ipak, u 2016. godini Zarate je odigrao samo 14 utakmica i pet puta je zatresao mrežu protivnika.

Italijanski mediji prenijeli su danas da bi Zarate nakon samo godinu dana mogao napustiti Firencu i vratiti se u Englesku. Argentinac se nalazi na meti Watforda koji ga želi dovesti na posudbu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 29-godišnji fudbaler ima iskustva igranja u Engleskoj jer je ranije u svojoj karijeri pored West Hama nastupao još za Birmingham i QPR.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi