Zaštitarka koju je Ronaldo nokautirao ispričala kako je i ranije imala sukob s Portugalcem

Sad je njegova najveća navijačica

Zaštitarka koju je Ronaldo nokautirao ispričala kako je i ranije imala sukob s Portugalcem

E. Škorić

Prije utakmice Young Boys - Manchester United (2:1) u Ligi prvaka u utorak navečer, Cristiano Ronaldo nokautirao je jednu zaštitarku na stadionu.

Tokom zagrijavanja Ronaldo je šutirao pored gola, a snažan udarac pogodio je zaštitarku kojoj su odmah pritrčali u pomoć, a među onima koji su došli da joj pomognu bio je i sam Portugalac.

Ona je nakon utakmice na poklon dobila dres Ronalda, a sada je otkrila da to nije bio prvi susret sa zvijezdom Manchester Uniteda.

"Kad je igrao za Real Madrid sve je završilo na psovkama. Nisam znala ko je on", ispričala je Marisa Nobile, te je opisala konkretno šta se događalo.

"Rekla sam mu da je utakmica gotova i da ljudi ne odlaze jer on i dalje trči po terenu. Nastavio je, a ja sam bila umorna. Rekao mi je da idem razgovarati s trenerom. Vratila sam se i rekla mu: 'Hoćeš li prestati ili ne? Ovo je Švicarska, dragi!'. Rekao mi je kamo da odem, a ja sam mu rekla da je bezobrazan".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tvrdi da joj se Portugalac kao takav nije dopadao, ali da ju je oduševio sada kada joj je pritrčao u pomoć i na kraju joj je darovao dres.

"Sada sam njegova najveća navijačica", priznala je.

Top Komentari

salt_city
I izgledala je ko neka tuka, sad je to i dokazala.. Cuj njoj smetalo sto ronaldo trenira i trci jbt..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi