Ronaldo doslovno oborio ženu s nogu, poslije utakmice je napravio gest vrijedan divljenja

Portugalac u centru pažnje

Ronaldo doslovno oborio ženu s nogu, poslije utakmice je napravio gest vrijedan divljenja

A. Čaušević

Obzirom na popularnost nije iznenađenje da je Cristiano Ronaldo bio u centru pažnje tokom utakmice Young Boysa i Manchester Uniteda. 

Ronaldo je Švicarsku napustio pognute glave pošto su Crveni đavoli senzacionalno poraženi sa 2:1. U posljednjoj minuti su primili gol kakav se viđa zaista rijetko.

Portugalski as je zabio vodeći gol za svoj tim, ali na sebe je skrenuo pažnju i prije utakmice, tačnije tokom zagrijavanja.

Naime, on je silovito šutirao, pogodio je zaštitarsku iza gola i doslovno je oborio s nogu. Međutim, odmah je pritrčao u pomoć da vidi kako se gosođa osjeća.

Usljedila je i brza reakcija ostalih zaštitara i ljekarske službe pa je gospođa bez problema nastavila da obavlja svoj posao.

I kada se sve završilo Ronaldo je odlučio da napravi zaista gest vrijedan divljenja. Njegov dres nije završio kod igrača Young Boysa već kod gospođe koju je pogodio loptom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronaldu se u prošlosti često znalo spočivati kako je prepotentan, međutim sinoćnjim potezom je demonstrirao suprotno zbog čega sigurno zaslužuje pohvale.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...dobro je ona prosla,mogla je biti silovana kao ona cura u SAD-u.
1 7
Emin_Podzic
Ja bi pustio da me lopta pogodi samo da bi mi ronaldo prisao tek onda bi pao s nogu?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi