Napoli poslao primamljivu ponudu za Vrsaljka, ali Atletico traži više

Prenose italijanski mediji

Napoli poslao primamljivu ponudu za Vrsaljka, ali Atletico traži više

E. Ganibegović

Šime Vrsaljko bi u januaru mogao napustiti redove Atletico Madrida, a najveće interesovanju pokazuju Napoli i Liverpool.

Kako prenose italijanski mediji Napoli je poslao ponudu tešku 20 miliona eura, no Madriđani ne žele da puste svog igrača ispod 25 miliona eura.

Navodno je i sam igrač zainteresovan za prelazak na San Paolo u januaru, jer ne dobija prave minute kod Diega Simeonea.

Interesovanje je pokazivao i Liverpool, međutim oni su konkretni kao Napoli, koji je spremio ponudu od 18 miliona eura plus 2 miliona eura bonusa, ali još je to daleko od onoga što želi Atletico.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Liverpoola i Napolija, Vrsaljko je također na meti Intera i Juventusa, ali kako stvari stoje velike su šanse da hrvatski internacionalac završi na Sao Paulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi