9

Komentari (9)

GMOKokosh
Kakav ba Salcinovic, obicni krkan. Eto ko da je Ronalda ostavio na klupi
dragonBH
Kad su krenuli na pripreme javno za ovaj portal je reko da nisu u pravu sto trener nije htio Jusica potpisat, i teko da dolaze iz nekih tamo zemalja dalekih da ovdje pametuju.. normalno da ga sad covjek ne gotivi
ambrozini
a ljudi dragi o cemu pricate. recite jedan klub gdje je on imao kontinuitet necega. Uvjek ko nesto, a nigdje nista. Bzvz pridajete znacaj nebitnim stvarima.
Mostar
Pravi vehabija nebi mu dao igrat Dok se nebi obrijao, nebi me cudilo da mu Brada stoji, a husa govedo
RollingBlunt
jednostavno, Salcin podrzava Gulena , Ozur Erdogana i ovo gore sto je napisano ne moze potrcati
Pa svaki Srbin podrzava Putina, sto bi to nekom smetala podrska Erdoganu, Erdogan je napravio prosperitet Turske, Turska ne duguje MMF nista, te zato bode oci dusmanima sto je Turska napredna, ali zato ne bode oci nikome uspjeh Rusije pod Putinovom upravom, sto je Putin za Rusiju to je Erdogan za Tursku, pa ako vam smeta Erdogan onda bi vam trebao smetati i Putin. Znam da dusmani placu sto u Turskoj nije uspio drzavni udar te zato jos vise mrze Erdogana.
nickizedostizeko
Šta se dešava? Pa dešava se da Feno ne može potrčat, ni ja ga ne bih stavio da igra. Prošle godine protiv Goška ušao u 20-oj minuti a izlazi u 80-oj. Nije spreman čovjek, da sam na njegovom mjestu završio bih karijeru. Svaka čast za prijašnje igre Feno, ali ostavi se lopte, ne možeš više.
Noname992
Sto bi zavrsavo karijeru kad ima ugovor 3 godine plata kapa kurcem ne mrda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.