7

Komentari (7)

Seva1956
Neka,neka----ozdraviće MALI !!!
gumenakita
Nemate pojma od nogometa,da je Pjanic bio zdrav ne bi izgubili,vidjelo se po igri da nesto ne stima,poslije njegovog izlaska rasulo.
ibrahim51
Juve ce nadoknaditi to i ici ce dalje.Samo fakat ne igraju sve ni pare.Preskupi fudbaleri u timu su kontra produktivni. Ove godine bi to Juventus mogao osjetiti.
Mele
Moraju dati 3, a da ne prime nijedan, nije nemoguce, ali je vrlo tesko, Man United moze pobjediti PSG,,ali sa 3 ili 4 komada je vec druga prica, zar ne ???
ArminA
Ne mozes porediti to sto je PSG u gostima slavio sa dva gola razlike a Atletico kod kuce . Manchester nema vise sta izgubiti mora od samog starta krenuti dok Juve mora polako hladne glave pokusati da dodje do ta dva gola a ako primi naravno da ce biti jos teze ... Znaci Juve ne mora i ne smije da ide na sve ili nista na samom pocetku jer im se to moze obiti o glavu...
HariS1110
ma daj ba.. s pjanicem ili bez primili bi golove. Atletico im lekciju odrzo. cuj sto se dybala i ostali nisu vidjeli. a primi loptu dva covjeka odma pored njega. jedan odma udara po nogama i ako kojim slucajem ostane na nogama tu je drugi da ga ubije. Pjanic bio povrijedjen al ni to nije izgovor. I veratti je bio povrijedjen vs. Man Utd pa ih je strpao u mali djep i malac dokazao klasu.
Zoilomas
Aj boze dragi vi kao da niste gledali tekmu! Pjanic zamjenjen pa Juve primio dva komada. Da je ostao u igri sve bi bilo drugacije!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti