Zašto su se fudbaleri Leganesa okrenuli naopako dok su pravili zajedničku fotografiju?

Pred jučerašnji susret protiv Atletico Madrida

Zašto su se fudbaleri Leganesa okrenuli naopako dok su pravili zajedničku fotografiju?

Teme:

Fudbaleri Leganesa jučer su u okviru 27. kola španske La Lige gostovali kod Atletico Madrida.

Najveću pažnju privukao je jedan detalj prije susreta, tačnije rečeno način na koji su se fudbaleri Leganesa poredali prilikom poziranja za zajedničku fotografiju.

Iako smo navikli da se fudbaleri uvijek okrenu prema objektivu fotoaparata, što je i logično, oni su ipak odlučili da se okrenu leđima, a razlog je oduševio.

Oni su na leđima svojih dresova ispisali imena majki povodom Međunarodnog dana žena koji se naravno obilježava 8. marta svake godine. Na taj način su htjeli da u prvom planu budu upravo imena njihovih majki što je svakako oduševilo širu javnost.

Inače, oni su ovaj susret izgubili sa 1:0 te su na taj način ostali na 13. poziciji La Lige.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi