Zašto Vardy ne može izdržati da gleda "Love Island"
Vardy: Ne voli "dating" emisije

Popularna TV emisija

Zašto Vardy ne može izdržati da gleda "Love Island"

"Love Island" je popularna TV emisija U Velikoj Britaniji, ali je napadač Engleske Jamie Vardy otkrio da je ne može gledati.

On naime nije ljubitelj "dating" programa i da "ne može da izdrži" kada njegovi suigrači ovu emisiju gledaju tokom slobodnog vremena na Svjetskom prvenstvu.

Međutim, Vardy je pohvalio svoje kolege i atmosferu u ekipi te je priznao da uvijek rade nešto zajedno, bez obzira da li je to igranje stonog tenisa, igre Fortnite, ili je to zajedničko gledanje "Love Islanda".

"Svaki dio slobodnog vremena, mi uvijek radimo nešto zajedno. Pola ekipe gleda 'Love Island', a ja to ne mogu da podnesem, pa ih ostavim", rekao je Vardy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti