Zašto Zaha nikada nije dobio šansu u Unitedu? Razlog je kćerka Davida Moyesa

Šta se desilo

Zašto Zaha nikada nije dobio šansu u Unitedu? Razlog je kćerka Davida Moyesa

E. Oštraković

Wilfried Zaha određen dio svoje karijere proveo je u Manchester Unitedu, ali nikada nije dobio pravu priliku da pokaže sve što može.

On je bio član Uniteda u doba kada je trener bio David Moyes, a navodno je otkriven i razlog zašto Zaha tada nije dobijao šansu da igra.

Navodno, ako je vjerovati medijima iz engleske, Zaha je u to vrijeme spavao sa kćerkom Davida Moyesa, a trener Uniteda je to saznao, te nije dao priliku Zahi da igra.

"Niko mi nikada ništa nije rekao. Kada god sam nešto uradio previše su mi svi govorili šta da radim i to me živciralo. Neću komentarisati te stvari, svako može nagađati šta želi", misteriozno je govorio o svemu Zaha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje pitanje da li je to zaista razlog zašto nikada nije dobio pravu šansu u Manchester Unitedu ili mu samo cijela priča odgovara.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi