Zaustavio se na semaforu i otvorio prozor: Messi rasplakao navijača nakon pobjede protiv Sociedada

Navijač to sve snimio

Zaustavio se na semaforu i otvorio prozor: Messi rasplakao navijača nakon pobjede protiv Sociedada

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na svom terenu pobijedili Real Sociedad sa 2:1.

Barcelona je u sjajnoj utakmici nakon preokreta uspjela da dođe do tri boda protiv Sociedada koji ove sezone igra zaista odlično.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Lionel Messi koji je oduševio jednog od navijača ispred stadiona.

Messi je stao na semaforu nakon izlaska sa stadiona, te je ostavio jednog navijača bez teksta kada je otvorio prozor od automobila i poklonio mu dres koji je nosio na meču protiv Sociedada.

Navijač se zahvaljivao Messiju zbog toga i čak je zaplakao jer nije mogao da vjeruje da mu je zaista dao svoj dres.

Gotovo je? Novi klub već sprema Messijeve dresove i najavljuje rekordnu prodaju istih

Isprva je Manchester Cityja Pepa Guardiole izgledao kao najveći favorit za angažovanje Messija, a sada u tome prednjači PSG i navodi se da postoje tri jasna razloga zbog kojih bi Messi otišao u Pariz.

Prvi razlog je to što u PSG-u igra njegov prijatelj Neymar, drugi je taj što je upravo Brazilac postavio čelnicima francuskog kluba ultimatum da će otići ako ne dovedu Messija i treći je naravno činjenica da je PSG među rijetkim timovima koji mogu da ispune sve Messijeve zahtjeve. I na kraju krajeva, radi se o momčadi koja će pokušati da osvoji Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako Messijev otac Jorge tvrdi da ne pregovara s PSG-om niti s nekim od klubova, novinar Robin Bainer otkriva da je Messijev transfer u PSG sve bliže realizaciji.

Prema njegovim izvorima, čelnici PSG-a su svojim partnerskim prodavnicama saopštili da se pripreme za nagli porast prodaje i da će isti biti posljedica prodaje dresova s Messijevim imenom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi