Završen transfer Leroya Sanea!

Odlazi u Bayern

Završen transfer Leroya Sanea!

E. Škorić

Novinar Bilda Christian Falk, koji svakodnevno prati sva dešavanja u i oko Bayerna, tvrdi da je Leroy Sane novi igrač njemačkog prvaka.

Sane se dugo povezuje s Bayernom, trebao je doći i ranije, ali doživio je tešku povredu. Njemu narednog ljeta ističe ugovor i bilo je jasno da Manchester City neće ništa prepuštati slučaju i da će ga prodati jer i sam igrač nije želio da produži ugovor.

Na kraju su Manchester City i Bayern postigli dogovor, pa će krilni nogometaš nareedne sezone nositi dres Bayerna, barem ako ćemo vjerovati Falku koji obično pogađa s informacijama kada je tim iz Minhena u pitanju.

Za sada nema detalja, a posljednja ponuda koju je Bayern slao za Sanea iznosila je 70 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sane ima 24 godine i dvije titule Premier lige, FA kup, dva Liga kupa Engleske, a bio je i juniorski prvak Njemačke sa Schalkeom, odakle je i otišao u City.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris100
Veliki korak nazad,Sane je igrač za Reala ili Barse, ne razumijem povratak u bundes ligu koja ni fudbalski ni finansijski ne može da parira engleskoj premijer ligi, stvarno ne kontam što se vratio i igrački i finansijski veliki korak nazad
0 8
Penderinos
Do neki dan ste govorili da ce ga dobiti za 40 mil €. Kako sad odjednom 70 mil € ?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi