Zbog autogola protiv Fulhama neko "preuredio" Wiki stranicu Fernanda Llorentea

Provokacije na račun Španca

Zbog autogola protiv Fulhama neko "preuredio" Wiki stranicu Fernanda Llorentea

Endin Čaušević

Fudbaleri Tottenhama jučer su uz dosta muke uspjeli da pobijede Fulham u gostima sa 2:1 u meču 23. kola engleskog Premiershipa.

Tottenham je do pobjede stigao u 93. minuti utakmice kada je Winks zatresao mrežu Fulhama. Utakmicu gosti nisu počeli baš najbolje jer je u 17. minuti Fulham došao do prednosti kada je autogol postigao Fernando Llorente.

Španski napadač je nakon dugo vremena zaigrao od prve minute jer se povrijedio Harry Kane. No, meč neće pamtiti baš dobro jer je uspio da zatrese mrežu, ali svoje ekipe.

Odmah su krenule prozivke na društvenim mrežama, a neko se čak potrudio da promijeni Llorenteovu Wiki stranicu. Na Wikipediji je nekoliko trenutaka u njegovoj statistici stajalo da 2019. godine igra za Fulham i da je na debiju postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, brzo se reagovalo i ispravila ova provokacija koja je postala hit na društvenim mrežama.

Fotografija SPORTbible.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi