Zbog Bobanovog sina kriza u Milanu još veća
EPA

Rafael dolio ulje na vatru

Zbog Bobanovog sina kriza u Milanu još veća

Euforija u kojoj su se do prije nekoliko mjeseci kupali navijači Milana danas ne postoji.

Tokom ljeta Rossoneri su bili prilično aktivni na transfer pijaci, što je navijačima dalo nadu da bi slavni italijanski tim mogao konačno da se vrati u vrh, ali danas stvari ne izgledaju obećavajuće.

Nakon šest kola Milan je u krizi, teškoj krizi. Zauzima tek 16. mjesto u Serie A sa samo šest bodova i gol-razlikom 4:8, a ovakvi rezultati za posljedicu bi mogli donijeti otkaz treneru Marcu Giampaolu.

Da je vrijeme za promjene mišljenja je i Milanov sportski direktor Zvonimir Boban, ali ne i Paolo Maldini, što je, kako piše Corriere dello Sport, dovelo do narušenja odnosa između dvojice klupskih čelnika.

Odnos nekada sjajnih fudbalera došao je na najnižu moguću tačku i zbog nekih Instagram objava Bobanovog 17-godišnjeg sina Rafaela, koji je odgovarajući na pitanja svojih pratitelja i sam poručio kako Giampolo treba otići.

"Giampaolo treba otići? Vidjet ćemo šta će biti. Imamo igrače visoke kvalitete, ja mislim da je problem u treneru", napisao je mlađi Boban.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako je suditi prema informacijama koje dolaze iz italijanskih medija, ukoliko Giampaolo postane bivši, na njegovo mjesto bi mogao doći Arsene Wenger koji je bez posla otkako se razišao s Arsenalom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi