Zbog čega će Real Madrid odgoditi transfer Van de Beeka za naredno ljeto?

Pametna odluka Kraljeva

Zbog čega će Real Madrid odgoditi transfer Van de Beeka za naredno ljeto?

E. Čaušević

Holandski veznjak Donny van de Beek povezuje se s dolaskom u Real Madrid.

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da kraljevski klub želi dovesti Van de Beeka ovog ljeta iz Ajaxa i da su već u pregovorima s čelnicima holandskog kluba.

Međutim, iako se vjerovalo da je transfer dogovoren i da će Van de Beek doći u Real ovog ljeta čini se da se to neće desiti. Ugledna Marca objavila je da je kraljevski klub odlučio odgoditi ovaj transfer.

Naime, Real je navodno dogovorio transfer za 55 miliona eura, ali su odlučili da Van de Beek dođe tek narednog ljeta ili za šest mjeseci kada počne zimski prelazni rok.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu nisu sigurni da će Van de Beek imati dovoljno prostora za igru i trenutno im je cilj da naprave prostora u veznom redu, ali prodaja im ne ide baš najbolje. Real ima previše veznih igrača i jasno je da moraju nekoga prodati.

Zbog toga je odlučeno da je bolje da Van de Beek ostane u Ajaxu još najmanje pola godine jer je jasno da će biti standardan u holandskom klubu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ELBalkanico
Causevicu, kakva ba ugledna Marca? To su madridske novine koje su, izmedju ostalog, rekle da je Real Madrid potpisao De Gea-u, Neymar-a (dok je bio u Santosu), Mbape-a; koji je optuzio barsinog predsjenika Rosella za malverzaciju (covjek bio u zatvoru 2 godine i pusten na slobodu nakon prvog rocista jer nije bilo dozaka) i barsine igrace da se dopinguju (pa im pola novinara izgubilo posao kada ih je Barsa tuzila). Procitajte makar As, i one su madriske, ali su iole realnije. Sport i El Mundo Deportivo su Barsine novine (ni ovi nisu realni). Marca je samo registrovana od strane ministarstva sporta u Madridu kao "internacionali list" i imaju pravo glasati za najboljeg igraca i odredjivati ko je "pichichi" (najboji strijelac lige). Mozda jedina Cadena Ser (radio postaja s web stranicom) ternutno i nakon velike citke potkupljenih novinara, iole realna. P.D. Udji na Marcu-u i potrazi clanke recimo José Feliz Diaz od prije 2-3 mjsecesa pa na dole, razumjet ces o cemu ti pricam, samo pisu sto im prodje kroz glavu i sto im kaze Real, bez imenovanja bilo kakvog izvora, bez ikakve novinarse podloge... Dobar si novinar, ali budi zaista novinar.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi