Zbog čega Ivan Lendrić još uvijek nije predstavljen u novom klubu?
Stiže iz Olimpije gdje je imao posljednji angažman

Hrvatski napadač je dogovorio saradnju

Zbog čega Ivan Lendrić još uvijek nije predstavljen u novom klubu?

S. Mlaćo

Nakon neuspješne epizode u Olimpiji iz Ljubljanje, Ivan Lendrić će karijeru nastaviti u redovima rumunskog tima Hermannstadta.

Bivši napadač Zrinjskog i Željezničar za SportSport.ba je već ranije potvrdio dogovor sa ovim timom, ali zvanično još uvijek nije predstavljen.

"Imamo dogovor sa jednim napadačem, no ne možemo otkriti njegove ime,s obzirom da nije stigao u naš grad. Potpisao je putem mail adrese i mogu reći da je stranac", istakao je tajnoviti predsjednik Hermannstadta Teodor Birt.

Lendrić će ugovor i zvanično potpisati već iza Nove godine, te i zvanično biti predstavljen.

Ovaj 27-godišnji napadač u dosadašnoj karijeri je nastupa i za Lens, AOK, NK Celje, Milsami, Sudtirol, Kapfenberg, NK Lokomotiva, Zulte Waregem, Hajduk...

Top Komentari

Nepoznat_tip
Mozda trazi manja primanja?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti