Zbog gola se radovao kao nikad u životu, a u tunelu mu je slomljeno srce

Primio vijest koja ga je šokirala

Zbog gola se radovao kao nikad u životu, a u tunelu mu je slomljeno srce

A. Čaušević

Aston Villa je golom iz 95. minute uspjela pobijediti Watford i tako pobjeći iz zone ispadanja u engleskom Premiershipu. 

Villa je do pobjedonsonog pogotka stigla nakon šuta Ezrija Konse, a lopta je na putu ka golu zakačila Tyronea Mingsa te završila u mreži.

Konsa se nakon toga radovao vjerovatno kao nikad u životu do tada jer je mislio da je zabio svoj prvijenac u najjačoj ligi svijeta.

Ipak, kada je došao u tunel da da izjavu komentator Sky Sportsa mu je saopštio vijest koga ga je šokirala. Gol je pripisan Mingsu.

"Srce mi je slomljeno. Apsolutno slomljeno. Ali ako ništa pobijedili smo", rekao je ovaj 22-godišnji defanzivaca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Konsa je u redove Aston Ville stigao ljetos kada je plaćen Bournmouthu 13 miliona eura. Do sada je upisao 12 nastupa u Premiershipu, a na prvijenac će morati čekati još neko vrijeme.

Promo

Top Komentari

Bhf111
Pa po naslovu sam mislio da mu je u tunelu pomrla sva familija
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi