20

Komentari (20)

mbape
rs Hahahaha, koja je to država, nikad čuo
rp50
To ti je kralju pola BiH teritorije,glavni grad je Banja Luka,ima predcednika Milorada Dodika,vladu,sva moguca ministarstva,policiju ama sve,vecinsko stanovnistvo su Srbi koji u sportu navijaju i igraju za Srbiju jer u RS imaju ista prava kao i u Srbiji,i Srbima je dobra ta RS i ovakva kakve jes,eto kralju ako nikad nisi cuo malo informacije.
AmaRam4
vidio sam po Dragicevicu kako im je dobra
Hooruk
Jedna ispravka. Vecinsko stanovnistvo nisu srbi nego WANNABE srbi.
NKZ1922
Vecinsko stanovnistvo su srbi sa bh pasosom hahaha
Taceoni
Dobar i mlad još ce da napreduje
Vbor
Nek je Dzeko uspio jebo vas on, dajte mu slanine hahah
DamirT
Nije trebao otic u Real.U Realu je jedan Kaka koji je bio najbolji igrac svijeta propao,a da Jovic ne propadne koji jos nije ni u samom vrhu napadaca.
rp50
Kralju on je potpiso ugovor na 10 miliona evra po sezoni i to sa 21 godinu zivota,samim tim on je vec uspijo,samo kad vidis ovu prezentaciju u najvecem klubu na svijetu Real Madridu to na svijetu zeli svaki klinac i sta jos treba u fudbalu da napravis a tek 21.
infinity2612
Ne pise se uspijo nego uspio
DamirT
Pa dobro to,ali on je imao veliku platu i u Frankfurtu,nije igrao za kikiriki i sok.
gumenakita
Pravi Bosanac i Hercegovac,momak skroman,sretno.
Robijasis1000
Jel Bosanac ili Hercegovac ne moze biti i Bosanac i Hercegovac
Liverpool
prevara lik. zapamtite me da ce propasti u realu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.