Zbog Leicestera se razveo od supruge

Ovaj navijač Leicestera je baš peh

Zbog Leicestera se razveo od supruge

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera ove sezone su najveća senzacija u Evropi, a navijači ove ekipe proživljavaju svoj najljepši san.

Ipak, nisu baš svi navijači u potpunosti sretni zbog ove sezone svog voljenog kluba. Naime, jedan navijač Leicestera ove sezone nije u mogućnosti pratiti domaće utakmice svog kluba jer ga je supruga na kraju prošle sezone nagovorila da ne produži svoju sezonsku kartu.

Leicester je u prošloj sezoni jedva izborio opstanak za Premier ligi što je bio znak za njegovu suprugu da smanji njegove troškove. Ona ga je na kraju uspjela nagovoriti, a ni sama nije bila svjesna da će je to koštati njihovog braka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njen suprug nije mogao da joj oprosti zbog ovoga, pa je krajem prošlog mjeseca pokrenuo postupab razvoda braka. Kate Diamond je pokušala da spasi brak, ali je očiti Leicester iznad svega za njenog supruga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi