Zbog Mourinha šest godina nije gledala nogomet ni na TV-u, sada se sve promijenilo

Uživa svakodnevno u utakmicama

Zbog Mourinha šest godina nije gledala nogomet ni na TV-u, sada se sve promijenilo

Edmir Škorić

Bivša doktorka Chelseaja Eva Carneiro otkrila je da ponovno uživa u nogometu gledajući ovogodišnje Evropsko prvenstvo.

Doktorka rođena u Gibraltaru napustila je Stamford Bridge nakon skandala s tadašnjim menadžerom kluba Joseom Mourinhom. Naknadno je bila izložena prilično ružnim uvredama i prijetnjama, a rekla je da ju je to toliko potreslo da se morala odmaknuti od nogometa, pa čak i da je prestala gledati utakmice na TV-u.

Ipak, sada uživa u nogometnim spektaklima koji nam priređuju učesnici Eura, naročito nokaut faze takmičenja.

„Teško je proći kroz ono što sam ja morala da prođem. Prošla sam vrlo teško razdoblje, ali nije me slomilo. Moglo bi se reći da sam se moala maknuti od nogometa. Morao sam se usredotočiti na to da ponovno budem doktor, a da ne budem stalno pod svjetlima reflektora", rekla je Carneiro prije nekog vremena.

Šest godina kasnije prebrodila je ovo teško razdoblje i gleda unaprijed. To je vidljivo iz njene objave na Twitteru.

"Pa, treba samo šest godina, ali opet uživam u nogometu!!! Hvala Engleska - Danska, Španija - Italija", napisala je Eva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pomenuti incident između doktorice Chelseja i tadašnjeg trenera te ekipe Josea Mourinha, dogodio se 2015. godine za vrijeme utakmice sa Swansejom dok je Portugalac zadržavao vrijeme, a ona požurila u pružanju pomoći jednom povrijeđenom igraču.

Ona je radila za Chelsea punih šest godina, a sada je doktor sporta i šef odjeljenja u jednoj bolnici u Londonu.

Top Komentari

YaSSaL
Fudbal ce prodisati kad se Mourinho prestane baviti istim.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti