Zbog napada na Niku Kovača na trening Bayern stigla i policija!

Nesvakidašnja situacija

Zbog napada na Niku Kovača na trening Bayern stigla i policija!

Edmir Škorić

Bayern večeras igra protiv Fenerbahčea prijateljski meč u okviru Audi kupa, a na posljednjem treningu napadnut je trener Bavaraca Niko Kovač.

Kako piše Bild, nepoznati muškarac je više puta inzistirao na druženju sa igračima Bayerna. Međutim, oni su već bili završili 45-minutni trening i u to su vrijeme bili u svlačionici.

Vjerovatno je iz tog razloga trener Niko Kovač bio njegova meta. Čovjek je uhvatio Kovača za noge, prilijepio se uz njega i nije želio da ga pusti, ali ubrzo je pozvana policija, pa je nešto iza podne priveden u policijsku stanicu.

Još uvijek nije jasno kako je muškarac stigao na teren na kojem se obavljao redovni trening Bayerna i koliko je opasan incident bio za Kovača. U svakom slučaju, trener njemačkog prvaka je prošao bez većih povreda, ali je bio u blagom šoku zbog svega što se desilo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za trenera ili igrače Bayerna", rekao je glasnogovornik policije za njemački Sport1, mada klub sada želi podnijeti kaznenu prijavu protiv osobe koja je stvorila nemir na treningu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Nide veze,od naslova do texta .Opet gluposti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi