Zbog nezapamćene gluposti i napada na sudiju fudbalera Monaca čeka teška kazna

Gelson Martins bi mogao na hlađenje do kraja sezone

Zbog nezapamćene gluposti i napada na sudiju fudbalera Monaca čeka teška kazna

M. Šljivak

Fudbaler Monaca Gelson Martins napravio je neviđenu glupost prošlog vikenda u utakmici protiv Nimesa.

Portugalac je dobio direktan crveni karton nakon što je krenuo da se fizički obračuna sa sudijom Mikaelom Lesageom, nakon što je ovaj pokazao crveni karton Tiemoueu Bakayoku.

Martins je dva puta odgurnuo sudiju, a nakon što ga je ovaj isključio, krenuo je da se obračuna s njim što su na kraju spriječili njegovi saigrači.

Očekivano, kazna će za Portugalca biti žestoka. Rukovodstvo Ligue 1 je odlučilo da Martinsa suspenduje 'do daljnjeg' i on neće biti u kombinacijama za naredne mečeve.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Konačna odluka o kazni bit će donijeta naknadono. Minimalno ga čeka osam utakmica suspenzije, a moguće je da će biti i suspendovan do kraja sezone.

Top Komentari

Pljuc
Ne smiješ biku crveno pokazivati !:)
1 0
zvjezdan10
unio mu se sudija u facu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi