Zbog nje Klopp ne priča sa novinarima The Suna

Otkriven razlog

Zbog nje Klopp ne priča sa novinarima The Suna

Jurgen Klopp više ne odgovara na pitanja novinarima The Suna.

To je jučer rekao kada mu je jedan novinar ovog tabloida postavio pitanje na konferenciji za novinare nakon meča protiv Barcelone.

"Ne pričam više sa novinarima The Suna. To je zbog nekoliko stvari koje ćete objaviti za nekoliko dana ili sedmica. Ne znam. To nije ništa prema tebi lično, ali još uvijek radiš za The Sun, zar ne?", rekao je Klopp jednom novinaru.

Danas je jasno da je razlog ovome priča koju je The Sun objavio o defanzivcu Liverpoola Dejanu Lovrenu kojeg je, prema navodima ovog portala prevarila supruga sa prijateljem.

The Sun je išao tako daleko da je objavio i fotografiju Lovrenove supruge koja je u zagrljaju sa njegovim prijateljem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi