Zbog ove fotografije ponovo su 'zakuhali' navijači Barcelone i Real Madrida

As imao zanimljivu objavu

Zbog ove fotografije ponovo su 'zakuhali' navijači Barcelone i Real Madrida

M. Šljivak

Španski magazin AS objavio je na svom Instagram profilu fotografiju nakon koje je došlo do 'kuhanja' među navijačima španskih velikana Barcelone i Real Madrida.

Na fotografiji koja je objavljena vidi na lutkama za izlog su obučeni dresovi Reala i Barcelone. U ovom slučaju, Kraljevi su predstavljeni kao otac i u rukama drži 'Barcelonu'.

Fotografija je izazvala ogromnu pažnju. Očekivano, došlo je do svađe u komentarima, te prepucavanja između navijača dva tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neko ih je uspio poprilično posvađati...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Gle papuče pored broj 80 garant namijenjena za divove od 4 m ubila se za onog Fejsala kad seta Mostarom
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi