Zbunjeni Pulišić: Nisam shvatio da su dva igrača Ajaxa dobila crveni karton
U cijeloj zbrci, Pulišić nije shvatio da je Ajax ostao sa devet igrača

Igrač Chelseaja ističe da je cijela utakmica bila luda

Zbunjeni Pulišić: Nisam shvatio da su dva igrača Ajaxa dobila crveni karton

S. Pašalić

Chelsea je u 4. kolu Lige prvaka odigrao 4:4 protiv Ajaxa u meču u kojem je viđeno dosta zanimljivih situacija.

Ono što je definitivno obilježilo ovaj meč je nesvakidašnja situacija iz 68. minute kada su dva igrača Ajaxa dobila crveni karton, a pored toga je Chelsea dobio i penal.

Daley Blind je napravio faul, ali je glavni sudija odlučio da pusti prednost, a nakon toga je Veltman u svom šesnaestercu igrao rukom zbog čega je dosuđen penal.

Nakon toga glavni sudija je obojici igrača pokazao drugi žuti karton, odnosno crveni, a ova situacija koja se ne viđa tako često je zbunila i igrača Chelseaja Christiana Pulišića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je istakao da u prvom trenutku nije shvatio da su dva igrača Ajaxa dobila crveni karton.

"Penal je učinio da utakmica bude još luđa i to nam je dalo još više samopouzdanja za još dva gola. Cjelokupno je sve bilo ludo, nisam shvatio ni da su oni dobili dva crvena kartona da budem iskren. To je bilo prilično ludo", rekao je Pulišić.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi