Mamić 'ismijao' Hajdukovu strategiju: "Poslušajte savjet od čovjeka..."

Prati dešavanja u 1. HNL iz naše zemlje

Mamić 'ismijao' Hajdukovu strategiju: "Poslušajte savjet od čovjeka..."

S. Mlaćo
Hajduk je jučer izgubio od Slavena Belupa, što je naravno naljutilo navijače kluba iz Splita.

Nogometaši su 'postrojeni' nakon meča,  a na društvenim mrežama dobili su veliki broj kritika.

Oglasio se i najpoznatiji hrvatski bjegunac Zdravko Mamić.

Mamić se nalazi u našoj zemlji, te vrijedno prati sva dešavanja.

Dao je i komentar na nedavno objavljenu strategiju Hajduka u kojoj se između ostalih navodi da Hajduk do 2027. godina dva puta želi osvojtii prvenstvo, bar jedan Kup, te da prosječna dob prve momčadi bude između 24 i 26 godina.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne želim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza", napisao je Mamić pa dodao:

"Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena."

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Zasto ovaj portal toliko daje prostora kriminalcu? Osudjenom liku pa odakle je god da je. Nasa tuga je sto smo jos uvijek politicki u 90-im godinama i sto ga ne izrucimo Hrvatskoj? Zasto mi skupljamo kod nas kriminalce iz susjednih drzava? Pa dosta nam je nasih.
6 11
StarmoBregza
Kokošaru jedan, nisi glavni recept rekao, kradi, laži, podmićuj. Svanulo je hr nogometu otkad nema tebe i brata ti krimosa. Mrš
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi