Nakon hapšenja sudaca oglasio se i Mamić: Morao sam slušati kriminalce, ali dokazao sam istinu

Burno jutro u Hrvatskoj

Nakon hapšenja sudaca oglasio se i Mamić: Morao sam slušati kriminalce, ali dokazao sam istinu

S. Mlaćo

Policija u Hrvatskoj jutros je uhapsila trojicu osječkih sudaca protiv kojih je ranije Zdravko Mamić iznio teške optužbe.

RTL javlja da se uhapšene četiri osobe, među kojima su trojica sudaca.

Mamić ih je optužio za uzimanje mita, a naveo je da je sve dostavio USKOK-u.

Popularni Maminjo od hrvatskog pravosuđa 'krije se' u Međugorju, a sada se oglasio putem svog facebook profila.

"BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ!
Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što je nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene, te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima. Nakon što sam prije 8 mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima, te 3 mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za Reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svjetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći. Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima je samo istina, istina i ISTINA! Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucjenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu. Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi! PODIJELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!", napisao je Mamić.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=346955620119944&set=a.294077448741095[/facebook]

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Legenda covjek
4 3
Manager
Ovo je još jedna politička vijest na sportskom portalu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi