Mamić na poseban način čestitao Modrima novu titulu: Dušmani ni spavati ne mogu!

Bio je veoma emotivan

Mamić na poseban način čestitao Modrima novu titulu: Dušmani ni spavati ne mogu!

S. Mlaćo
Dinamo je gubio od Rijeke, pa na kraju slavio 5:1.

Time su Modri i zvanično stigli do nove titule u 1. HNL.

Zdravko Mamić, najpoznatiji hrvatski bjegunac u Međugorju je dočekao novu titulu.

Nije skrivao emocije.

"Dinamo je prvak! 15. naslov prvaka Hrvatske od famozne lige za bedaka danas slavi ponos Zagreba i Hrvatske. Ali nije fudbalski prvak Dinamo, Dinamo je prvak života, borbe, rada i znoja. Klanovi se organiziraju, podmeću mu klipove pod noge, traže mu dlaku u jajetu, upregnuli su državu da ga unište, ni spavati ne mogu dušmani zbog uspjeha Dinama; a sve bi dali da budu Dinamo.

I baš zato čestitam prvaku života Dinamu na historijskoj sezoni, sezoni u kojoj smo ostvarili najveći klupski uspjeh jednog hrvatskog kluba u evropskim takmičenjima, osvojili naslov prvaka, a čeka nas još i finale Kupa! Čestitam svakom, ma i najmanjem kotačiću ovog stroja, ovog remek djela hrvatskog sporta, krune fudbala ovog dijela Evrope koji smo stvorili.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Spremačicama, kuharicama, domarima, stadionskim radnicima, zaštitarima, svim zaposlenicima kluba, skupštinarima, Upravi, a najviše igračima i stručnom štabu želim čestitati na fantastičnoj sezoni, te usprkos svim napadima na novom naslovu prvaka. Želim nam svima da ovoj historijskoj sezoni dodate i naslov pobjednika Kupa jer ste najbolje što hrvatski fudbal ima!“, napisao je Mamić.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=328236618658511&set=a.294077442074429[/facebook]

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Mogu pricat sta hoce za njeg,al on je napravio od dinama sto je danas,ne bi zalio ni prskalica kad bi se zapalila da gledam klub u evropi
0 3
rame
Idol majke mi.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi