Dalić i društvo na meti kritika, oglasio se i Zdravko Mamić

Sjajan meč gledali smo na Parkenu

Dalić i društvo na meti kritika, oglasio se i Zdravko Mamić

Samir Mlaćo
Dosta bure u komšiluku donijelo je ispadanje sa EP od Španije.

Španci su nadigrali Hrvatsku 5:3 nakon produžetaka, a najviše kritika dobio je selektor Zlatko Dalić.

Mnogi smatraju da Dalić treba da ide, pozivaju ga da to učiniti već ovih dana, no on je kazao da će odluku donijeti nakon razgovora sa glavnim igračima.

Nakon ispadanja Hrvatske oglasio se i Zdravko Mamić, najpoznatiji hrvatski bjegunac. Mamić je meč pratio u Međugorju.

Ističe da je ponosan.

“Hrvatska je zemlja s 200 000 iseljenih u zadnjih pet godina, 160 000 nezaposlenih, 350 milijardi kuna duga i manje od 4 milijuna stanovnika. Ali kada se na zelenom terenu igra 11 protiv 11 s jednom loptom, najbolji smo influenceri, ambasadori i umjetnici sporta na svijetu, jer sad već svi znaju da je u Hrvatskoj svetinja samo jedna. Budimo ponosni na igrače hrvatske reprezentacije, te zahvalni što svjedočimo zlatnom dobu hrvatskog nogometa! Vivat Croatia!“, napisao je Mamić.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Hrvatska je zemlja s 200 000 iseljenih u zadnjih pet godina, 160 000 nezaposlenih, 350 milijardi kuna duga i manje od 4...

Posted by Zdravko Mamić on Monday, June 28, 2021

 

Top Komentari

Realist
Maminjo legendo znaci Dinamo je jucer na terenu imao Livakovica Petkovića ilIvanuseca Orsica Gvardiola i Gavranovića. Jos ako nabrajamo bivse igrace Dinama Olmo Kova Luka Broz .... Maminjo je kralj
8 0
Manager
Baš čudno ovaj se inače rijetko oglašava :D
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije