9

Komentari (9)

Arnel925
Bezveze. Misli ako ide u teretanu da moze da trci 90min sa omladinom. Mogao bi izdržati 10min na terenu.
rocky_123
Nije teretana samo tegovi ima tu i cardio druze i pravilne ishrane ovakav ne mozes biti od hamuburgera, pizza, pive. Pogledaj ti omladinu ako mogu istrcati 500 metara u cugu ubij me, hodaju gradom ko violinski kljucevi.
rocky_123
I kaze ja imam 25 godina imas ali izgledas ko da imas 50 i organizam i organi su ti u tom stanju.
rocky_123
Covjek bolje izgleda nego neki sa po 25 godina i bioloski mu je organizam mladi od takvih.
MaDaj
Pa fakat mogu i ja igrati za city negdje recimo u centru hahahha, fakat cim dodje lopta do mene salji dalje..
Ibro
Mozda je on spreman potpisati neki visemilionski ugovor ali nece mu ta fora lako proci
Sars33
"Cemu vrijeme, tome i vakat!" Umjesto da uziva, jos vise se tereti, razumijem trening, hoce ostat u formi i sve to, ali da neko u petoj deceniji igra umro bi na terenu nakon par odigranih tekmi. Nije Ronaldo sto je bio, pa ne bi ni ti s toliko godina bio onakav kakav si bio prije?
Goran86
Ma budala. Ko sto kazes umjesto da uziva on i dalje opterecen, ok da odrzava formu normalno ali ovako spuzo haman 50 godina i jos bi obuko dres. Moze neka dodje u City Tuzla
user1632408189
Moxe jedino Tuzla Citya
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.