Fudbaler Slobode za SportSport.ba

Zeba: Nama je svaka utakmica finale

J. Duvnjaković

Kapiten Slobode Zajko Zeba je za SportSport.ba najavio predstojeće utakmice koje njegovu ekipu očekuju protiv Širokog Brijega i Željezničara.

"Na Grbavici smo uradili dobar posao, ali još ništa nije gotovo. To je tek prvo poluvrijeme, sigurno je da smo mi u prednosti, ali ne smije biti opuštanja. I pored sitnih problema sa povredama ima nas sasvim dovoljno", rekao je Zeba, te dodao:

"Ko dobije šansu, dati će maksimum. Svaka naredna utakmica je finale za nas i ko bude spreman, on će i igrati. Za sada dobro izdržavamo tempo prvenstva, dobro smo pripremljeni i mislim da ćemo moći izdržati još mjesec dana do kraja. U nedjelju nam dolazi Široki, nadam se da ćemo nastaviti niz pozitivnih rezultata i da ćemo ostati u utrci za naslov prvaka, a u kupu imamo dobre šanse za finale, boriti ćemo se do kraja".

Slobodu u narednoj sedmicu očekuje i utakmica protiv Željezničara u okviru Kupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovom prilikom ne bih više pričao o revanšu protiv Željezničara, jer smo sve misli usredotočili na Široki Brijeg, a tek nakon te utakmice možemo razmišljati o Željezničaru", jasan je bio Zajko Zeba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi